Incendiu la o casă din Dornești din cauza unor scăpări de gaze la o butelie

AcasăEvenimentIncendiu la o casă din Dornești din cauza unor scăpări de gaze...

Incendiu la o casă din Dornești din cauza unor scăpări de gaze la o butelie

În seara zilei de 28 martie, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla împreună cu soția sa la domiciliu, un bărbat din Dornești a aprins focul la aragazul din locuința sa și a observat că există scurgeri de gaz de la butelie.

În acel moment acesta s-a deplasat la domiciliul mamei sale pentru a-i cere ajutorul.

În momentul în care cei doi s-au întors la locuință, proprietarul a încercat să schimbe butelia, iar în acel moment la aragaz și butelie a izbucnit un incendiu care s-a extins în locuință.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți și o autospecială aparținând SMURD, care au stins incendiul.

În urma evenimentului, soția bărbatului a suferit un atac de panică și a fost transportată spital. Totodată, la fața locului a fost consultată de către echipajul SMURD, și mama proprietarului care a suferit arsuri la nivelul mâinii drepte, aceasta refuzând să fie transportată la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți au stabilit cauza posibilă de producere a incendiului ca fiind „scăpări de gaze combustibile”.

Ca urmare a evenimentului, au fost distruse mai multe bunuri din locuință, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7000 euro.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite