duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Incendiu la o casă din localitatea Arbore. O bătrână de 85 de ani a suferit arsuri

Incendiu la o casă din localitatea Arbore. O bătrână de 85 de ani a suferit arsuri

Incendiu la o casă din localitatea Arbore. O bătrână de 85 de ani a suferit arsuri de gradul I, II și III.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore au intervenit, sâmbătă după-amiază, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Arbore.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la anexele din gospodărie.

Flăcările au izbucnit din cauza unor scăpări de gaze combustibile de la o butelie de aragaz.

Din nefericire, proprietara, în vârstă de 85 de ani, a suferit arsuri de gr. I, II și III pe aproximativ 30% din suprafața corpului.

Femeia a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, cadrele medicale SAJ au predat victima echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

“Au ars obiecte de mobilier, materiale textile (articole de îmbrăcăminte și altele) și butelia de aragaz. S-au degradat finisajele interioare din bucătărie. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră, iar pompierii au salvat casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri