duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Incendiu la o casă din orașul Frasin. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO

Incendiu la o casă din orașul Frasin. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO

Incendiu la o casă din orașul Frasin. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale. Flăcările au pornit de la un fier de călcat uitat în priză.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, joi noapte, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei (P+1) și o cameră de la etaj, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la construcțiile învecinate.

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și bunurile din interiorul camerei, pe o suprafață de 10 metri pătrați. S-au degradat elemente de tâmplărie din PVC, obiecte de mobilier, tencuieli și zugrăveală interioară și altele.

Pe timpul intervenției, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 34 de ani, care a suferit arsuri la o mână. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

“Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat electrocasnic (fier de călcat) lăsat sub tensiune. Incendiul a fost lichidat la ora 1:40, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și construcțiile aflate în imediata apropiere (o altă locuință și anexe gospodărești)”, a precizat Alin Găleată purtător de cuvânt ISU Suceava.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri