sâmbătă, octombrie 16, 2021
Acasă Eveniment Incendiu la o casă din Voitinel. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO

Incendiu la o casă din Voitinel. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO

Incendiu la o casă din Voitinel. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Voitinel, sâmbătă dimineață.

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Voitinel, Bilca și Gălănești, au intervenit cu șase autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 34 de ani și unui bărbat de 44 de ani, care au suferit un atac de panică. După ce au primit îngrijiri medicale, ambii au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței cu pericol de propagare la o anexă a gospodăriei și la locuința învecinată. A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, și s-au degradat alte bunuri din interior.

“Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit). Pompierii au salvat anexa gospodăriei si locuința învecinată”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri