sâmbătă, septembrie 24, 2022
10.7 C
Suceava
AcasăEvenimentIncendiu la o gospodărie din comuna Fântânele

Incendiu la o gospodărie din comuna Fântânele

Incendiu la o gospodărie din satul Stamate, comuna Fântânele, luni după-amiază.

Gospodăria respectivă( compusă din casă de locuit, bucătărie de vară, standolă), aparține unui bărbat de 83 de ani, care locuiește singur.

Luni după amiază, în timp ce proprietarul se afla în bucătăria de vară, unde pusese în funcțiune o mașină de spălat, acesta a auzit un zgomot, însă pentru că nu a observat nimic suspect, a ieșit afară pentru a verifica în continuare sursa zgomotului. După aproximativ 1-2 minute, când s-a întors, a observat că din bucătăria de vară ieșea fum, iar mașina de spălat era în flăcări. Bătrânul a ieșit în stradă și a cerut ajutorul vecinilor, care au apelat SNUAU 112.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri voluntari din cadrul Serviciului Situații de Urgentă Fântânele, dar și două autospeciale de pompieri militari din cadrul ISU Bucovina – Suceava, care au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului a ars în totalitate anexa tip bucătărie de vară, în suprafață de 40 m2 în care se aflau obiecte de mobilier, mașina de spălat, o butelie și o sobă. Valoarea pagubelor a fost estimată de proprietar la aproximativ 30.000 lei.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la mașina de spălat.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: