miercuri, aprilie 14, 2021
Acasă Eveniment Incendiu la o gospodărie din Mitocu Dragomirnei

Incendiu la o gospodărie din Mitocu Dragomirnei

Incendiu la o gospodărie din localitatea Mitocu Dragomirnei, miercuri dimineață. Mai multe anexe au fost cuprinse de flăcări.

https://www.facebook.com/watch/?v=2819049741705951

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mitocu Dragomirnei, au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat adăpostul de animale și o magazie, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vărstă de 40 de ani, care a suferit un atac de panică. După ce și-a revenit, femeia a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În urma incendiului au ars cele două construcții anexe (din lemn, cu învelitori din tablă, respectiv azbociment), pe o suprafață totală de aproximativ 140 mp, circa 5 metri cubi lemn de foc, 3 tone de cereale, utilaje și unelte din gospodărie și alte bunuri. S-au degradat zugrăveala, geamuri și elemente de tâmplărie din PVC (ferestre și ușa de la intrare) ale casei de locuit.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații deschise, ale cărui scântei, purtate de vânt, au aprins construcțiile din lemn aflate în apropiere.

Pompierii au salvat locuința gospodăriei, cu bunurile din interior.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri