miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentIncendiu la o gospodărie din Zvoriștea

Incendiu la o gospodărie din Zvoriștea

Incendiu la o gospodărie din Zvoriștea

Lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizaţi, joi după-amiază, prin SNUAU 112 de către o localnică din localitatea Șerbănești, comuna Zvoriștea, despre faptul că la locuința tatălui ei, în vârstă de 65 ani, a izbucnit un incendiu.

Locuința bărbatului este situată în satul Șerbănești, comuna Zvoriștea, acesta locuind singur. La aproximativ 30 metri se află locuința fiicei acestuia, care îl vizitează deseori.

În data de 25 noiembrie, în jurul orei 13.00, femeia s-a deplasat la locuința tatălui său pentru a-i duce de mâncare. L-a găsit singur în bucătăria de vară, încălzindu-se la o sobă de tablă. După ce i-a lăsat mâncarea, fiica s-a întors la domiciliul său.

În jurul orei 13.30, câinele femeii a început să latre, iar aceasta a ieșit din casă și a observat că de la bucătăria de vară unde locuia tatăl său iese fum.

Acesta s-a deplasat la imobilul tatălui său, unde l-a identificat pe bărbat în fața bucătăriei, deplasându-se cu greutate. L-a ajutat să se îndepărteze de imobil, după care a solicitat intervenția pompierilor militari, prin SNUAU 112.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul ISU Suceava și un echipaj de pompieri voluntari din cadrul Primăriei comunei Zvoriștea, care au procedat la localizarea și lichidarea incendiului.

În urma incendiului nu au rezultat victime omenești și au rezultat doar pagube materiale. Au ars bucătăria de vară, acoperișul bucătăriei de vară din lemn și tablă în suprafață de 20 mp, precum și o parte de acoperișul casei, aproximativ de 20 mp confecționat din azbociment. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 13000 lei.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un jar căzut din sobă.

Incendiul nu a afectat imobilele din împrejurimi sau alte bunuri.

Proprietarul gospodăriei a suferit un atac de panică și a fost transportat la UPU Suceava.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: