duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Incendiu la o locuință din orașul Siret

Incendiu la o locuință din orașul Siret

Incendiu la o locuință din orașul Siret

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit, sâmbătă, în jurul orei 12.00,cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul grupului sanitar, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la construcțiile anexe din vecinătate.

În urma incendiului au ars materialele combustibile din interiorul grupului sanitar și obiecte de mobilier. S-au degradat pereții din lambriu pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, obiecte sanitare, elemente de tâmplărie din PVC, coli de învelitoare din tablă de pe acoperiș și alte bunuri.

“Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost  efectul termic generat de o sobă fără acumulare de căldură, neizolată corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii de locuit și construcțiile anexe, cu bunurile aferente”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri