Incendiu la un adăpost de animale, la Câmpulung Moldovenesc

AcasăLocaleCâmpulungIncendiu la un adăpost de animale, la Câmpulung Moldovenesc

Incendiu izbucnit la un adăpost de animale din Câmpulung Moldovenesc, luni noapte.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul unei locuințe (corp comun cu anexele gospodărești), cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate.

Au ars anexele gospodărești (adăpost de animale și șură) pe o suprafață totală de aproximativ 120 de metri pătrați. Au mai ars, acoperișul unei locuințe (corp comun cu anexele) pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, pereții interiori și tavanul pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați.

S-au degradat pereții și tavanul casei de locuit, astereala și învelitoarea din tablă a acoperișului, elemente de mobilier, elemente de tâmplărie, aparatură electrocasnică și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 3.20, iar pompierii au salvat gospodăriile învecinate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite