Incendiu la un banzic din Frasin FOTO

AcasăEvenimentIncendiu la un banzic din Frasin FOTO

Incendiu la un banzic din Frasin, miercuri seară.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un operator economic cu profil de prelucrare a lemnului, de pe raza orașului Frasin.


La sosirea echipajelor, ardea o hală de debitare material lemnos (banzic), construită din lemn și cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la o altă hală (atelier) și la stivele de bușteni și de material finit, depozitate în apropiere.


Incendiul a fost lichidat la ora 21:30.


Au ars hala banzic pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și circa doi metri cubi de material lemnos (produs finit). S-au degradat utilaje specifice procesului de debitare, un motostivuitor și circa opt metri cubi de bușteni.


Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire, respectiv, o sobă metalică fără acumulare de căldură.


Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat hala atelier, cu bunurile aferente, precum și stivele de bușteni și de material finit, depozitate în apropiere.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite