Incendiu pus intenționat la o gospodărie din Solca FOTO

AcasăEvenimentIncendiu pus intenționat la o gospodărie din Solca FOTO

Incendiu pus intenționat la o gospodărie din Solca, în noaptea de vineri spre sâmbată.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) din localitățile Arbore, Cacica, Botoșana și Cajvana, au intervenit cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie (nelocuită) din orașul Solca.

La sosirea echipajelor, ardeau parțial acoperișul locuinței și acoperișul unei construcții anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie, dar și la o casă învecinată.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei ora 3.20. Au ars aproximativ 60 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit și 40 de metri pătrați din acoperișul anexei. De asemenea, s-a degradat tavanul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, alte construcții anexe din gospodărie, dar și locuința învecinată, cu bunurile aferente.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite