Incendiu puternic la o gospodărie din Breaza de Sus. Pagubele se ridică la peste 50.000 de euro FOTO

Stire din :

Incendiu puternic la o gospodărie din satul Breaza de Sus, comuna Breaza, miercuri, în jurul orei 11.30. Pagubele se ridică la peste 50.000 de euro.

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii SVSU Breaza, Fundu Moldovei și Izvoarele Sucevei, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul casei de locuit și la anexele gospodărești, existând pericol de propagare la o clădire învecinată.

Pe timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 69 de ani, care a suferit un atac de panică.

Ulterior, femeia și-a revenit și nu a fost necesar transportul acesteia la spital.

În urma incendiului au ars acoperișul casei de locuit, o magazie, acoperișul adăpostului de animale și o parte din acoperișul depozitului de lemne, toate pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați.

S-au degradat elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, o butelie, aparate electrocasnice, diferite echipamente tehnice de lucru și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor (electric) defect.

Incendiul a fost lichidat la ora 14.15, iar pompierii au salvat locuința învecinată, cu bunurile aferente, și un tractor agricol.

Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 50.000 de euro.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :