Incendiu puternic la o gospodărie din Ilișești FOTO VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la o gospodărie din localitatea Ilișești, vineri după-amiază. Flăcările au pornit din cauza unui scurtcircuit produs la o instalație de iluminat ornamentală.

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava împreună cu lucrători ai SVSU Ilișesti, au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ilișești.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești (șură și grajd) și la acoperişul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor pentru două femei (38 și 60 de ani) care au suferit un atac de panică. Ulterior acestea au refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 240 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la o instalație de iluminat ornamentală.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :