Incendiu violent în municipiul Câmpulung Moldovenesc

AcasăLocaleCâmpulungIncendiu violent în municipiul Câmpulung Moldovenesc

Incendiu violent în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Trei gospodării au fost afectate de flăcări.

Pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul unei case de locuit și mai multe anexe gospodărești. Flăcările s-au extins și la alte două proprietăți, care au fost afectate parțial.

În urma incendiului au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și bunuri din interior (elemente de mobilier, materiale textile și electrocasnice). S-a degradat fațada locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Au mai acoperișul anexelor gospodărești (bucătărie de vară, atelier mecanic și adăpostul de animale) și bunuri din interior, pe o suprafață totală de aproximativ 120 de metri pătrați. De asemenea s-au degradat si circa 20 de metri cubi lemn de foc.

Din cauza flăcărilor, alte două proprietăți au fost afectate. La prima, au ars anexele gospodărești, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați și s-au degradat învelitoarea din țiglă a acoperișului și alte bunuri.

La a doua locuință, a fost afectată fațada casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, elemente din tâmplărie și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat. Incendiul a fost lichidat la ora 6:35, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, în diferite proporții, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite