duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Incendiu violent într-o gospodărie din Volovăț VIDEO

Incendiu violent într-o gospodărie din Volovăț VIDEO

Incendiu violent într-o gospodărie din Volovăț.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Volovăț, au intervenit cu patru autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul unei construcții corp comun (pe astereală din lemn, acoperit cu draniță), compusă din casă de locuit și anexe gospodărești, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Au ars: acoperișul construcției corp comun pe o suprafață însumată de aproximativ 300 mp, o șură din lemn pe 80 mp și mai multe bunuri materiale. S-au degradat pereții portanți ai casei (pe 80 mp), ai unei magazii (pe 70 mp) și ai unui adăpost de animale (pe 70 mp). De asemenea, flăcările au afectat izolația exterioară a unui perete de la o hală de reparații auto, aflată în vecinătate, patru ferestre (cu tâmplărie din PVC) și gardul despărțitor (din tablă) dintre cele două proprietăți. În incendiu au pierit 29 de păsări de curte (găini).

Incendiul a izbucnit din podul casei de locuit, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcțiilor al căror acoperiș a fost afectat de foc și hala de reparații auto, cu bunurile aferente.

Sursă video: Facebook Sergiu Fier Forjat

știri ultimă oră

Cele mai citite știri