Incendiu violent la o gospodărie din Bălăceana FOTO

Incendiu violent la o gospodărie din Bălăceana

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii SVSU Bălăceana și Ilișești, au intervenit vineri, în jurul prânzului, cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bălăceana.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga locuință și la adăpostul de animale.

În urma incendiului au ars două anexe din lemn și acoperite cu tablă pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit cu învelitoare din draniță și tablă pe aceeași suprafață. Au mai ars bunurile materiale din interiorul celor două anexe și s-au degradat planșeul, pereții și pardoseala casei de locuit.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor provenite de la o sobă fără acumulare de căldură(metalică) amplasată necorespunzător față de materialele combustile. Incendiul a fost lichidat la ora 15:00, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și adăpostul de animale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră