duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Incendiu violent la o gospodărie din Vicovu de Sus VIDEO

Incendiu violent la o gospodărie din Vicovu de Sus VIDEO

Incendiu violent la o gospodărie din Vicovu de Sus, în noaptea de luni spre marți.

La fața locului au intervenit, pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, pompierii militari de la subunitățile din Vicovu de Sus și din Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca, Gălănești și Straja, în total cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

“La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, dispuse în formă de “L”, cu pericol de propagare la vecinătăți. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 43 de ani, care a suferit un atac de panică. Femeia a fost stabilizată și nu a fost necesar transportul la spital”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

În urma incendiului au ars locuința, bucătăria de vară, șura, adăpostul de animale și o magazie, cu bunurile aferente, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Au fost salvate o altă bucătărie de vară, din aceeași gospodărie, dar și construcțiile proprietății învecinate.

“Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată”, a declarat Alin Găleată.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri