Individ beat și fără permis la volan, urmărit în trafic de polițiști și oprit cu focuri de armă, la Rădăuți

Individ beat și fără permis la volan, urmărit în trafic de polițiști și oprit cu focuri de armă, la Rădăuți

Vineri după-amaiză, patrula de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției Municipiului Rădăuți Rădăuți, în timp ce efectua activități de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Horea din municipiul Rădăuți, a efectuat semnal de oprire a autoturismului marca Mercedes Benz, despre care existau date și indicii că este condus de către un bărbat de 30 ani, persoană care nu posedă permis de conducere.

Întrucât șoferul nu s-a conformat semnalelor polițistului, echipajul de poliție a pornit în urmărirea vehiculului acestuia pe mai multe străzi din Rădăuți, iar în momentul în care s-a ajuns într-o zonă periferică izolată, agentul de poliție care se afla pe scaunul din dreapta față a autospecialei de poliție, a efectuat din mers două focuri de armă în plan vertical și alte două focuri în direcția vehiculului. Astfel, s-a reușit interceptarea și imobilizarea autovehiculului în apropierea locuințelor sociale din str. 1 Mai.

Individul se afla singur în autoturism și a fost imobilizat și încătușat. Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, fiind testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto nu este cunoscut în evidențe ca posesor de permis de conduceere pentru nicio categorie de vehicul.

În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, s-a concluzionat faptul că se impune luarea unei măsuri preventive față de bărbat, în stare de recidivă postcondamnatorie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” astfel, prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :