sâmbătă, septembrie 24, 2022
10.7 C
Suceava
AcasăEvenimentIndivid din Baia reținut pentru înșelăciune

Individ din Baia reținut pentru înșelăciune

Individ din Baia reținut pentru înșelăciune.

Lucrătorii de politie din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare, în cursul zilei de marți, trei mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “înșelăciune”.

Un individ din Baia este acuzat că în perioada 2016 – 2019, în calitate de reprezentant a două firme, a indus în eroare mai multe societăți comerciale prin emiterea sau girarea unor instrumente de plată bancare, având reprezentarea asupra lipsei de disponibil din cont, în scopul achitării unor achiziții de produse, cauzând un prejudiciu total în valoare de 115.819,56 lei.

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate în cauză au fost identificate și ridicate telefoane mobile, înscrisuri și documente cu valoare probatorie.

După audierea suspectului, s-a luat măsura reținerii acestuia pe o durată de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul S.I.C.E. – Biroul de Investigare a Criminalităţii din Mediul de Afaceri – sub supravegherea procurorului de caz din cadrulParchetului de pe lângă Judecătoria Suceava – pentru probarea întregii activități infracționale.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: