Individ din Frumosu filmat în timp ce își bate cu cruzime fiul de șapte ani VIDEO

Individ din Frumosu filmat în timp ce își bate cu cruzime fiul de șapte ani. Acesta îl trântește pe minor la pământ și îl lovește de mai multe ori cu un lemn de foc.

În cursul zilei de luni, polițiștii Postului de Poliție Frumosu au fost solicitați de către lucrătorii DGASPC Suceava pentru a-i însoți la domiciliul unui bărbat din comuna Frumosu pentru a desfășura activități specifice în cadrul unor verificări privind rele tratamente aplicate de către acesta copiilor săi.

Au fost obținute date cu privire la faptul că în cursul lunii ianuarie 2021, individul respectiv respectiv ar fi agresat pe unul dintre copiii săi în vârstă de șapte ani.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru violență în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violențe chiar dacă mama minorilor a negat agresiunea și a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal.

Cei patru minori aflați la domiciliu (minorul agresat și alți trei frați) au fost preluați împreună cu mama acestora și trasportați la un Centru de primire în regim de urgență.

În cursul zilei de marți, polițiștii au continuat cercetările în cadrul dosarului penal și au intrat în posesia unor imagini video care surprind agresiunea.

Agresorul în vârstă de 48 de ani a fost reținut de polițiști și condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună masuri procesuale inclusiv măsuri preventive privative de libertate.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri