duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Individ evacuat din locuință, după ce și-a bătut soția, la Câmpulung Moldovenesc

Individ evacuat din locuință, după ce și-a bătut soția, la Câmpulung Moldovenesc

Individ evacuat din locuință, după ce și-a bătut soția, la Câmpulung Moldovenesc.

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un tânăr cu privire la faptul că tatăl său vitreg face scandal la locuința de domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, sâmbătă seara, în jurul orei 20.40, în timp ce se aflau la domiciliu, un bărbat de 45 ani și soția lui de 41 ani, au avut un scandal în urma căruia femeia a fost agresată fizic de către soț, fiind lovită.

“În urma completării formularului de evaluare a riscului și efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu, femeia de 41 de ani precizând în mod expres faptul că dorește acest lucru, fiindu-i înmânat un exemplar al acestui înscris. În urma emiterii ordinului de protecție provizoriu și a măsurii evacuării din domiciliu, bărbatul de 45 de ani a fost cazat într-un adăpost de noapte din localitate pus la dispoziție de către Primăria Câmpulung Moldovenesc”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri