Home Eveniment Individ reținut pentru 24 de ore după ce a agresat mai multe...

Individ reținut pentru 24 de ore după ce a agresat mai multe persoane

Individ reținut pentru 24 de ore după ce a agresat mai multe persoane, în municipiul Suceava.

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată, sâmbătă după-amiază, prin SNUAU 112 de către un tânăr de 25 ani cu privire la faptul că a fost amenințat cu acte de violență de către o persoană în timp ce se afla în fața blocului de pe strada Aleea Dumbrăvii.

La fața locului au ajuns polițiștii unde l-au găsit pe proprietar, două femei de 20 și respectiv 37 de ani, și un bărbat de 44 de ani, toți patru locatari ai blocului respectiv. Aceștia au declarat că au fost amenințați și chiar loviți de către un bărbat de 30 ani, în urma unui conflict spontan petrecut în fața blocului.

Imediat în zonă a fost identificat agresorul și a fost condus la sediul Secției de Poliției Burdujeni.

Polițiștii au administrat material probator și au dispus efectuarea în continuare a urmării penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovirea sau alte violenţe” şi cinci infracţiuni de „ameninţare”.

Prin ordonanţa organelor de urmărire penală din data de 21 februarie, faţă de individ s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind condus şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Exit mobile version