Indivizii care au atacat cu macetele patronul unui bar din Arbore au fost trimiși în judecată

AcasăEvenimentIndivizii care au atacat cu macetele patronul unui bar din Arbore au...

Indivizii care au atacat cu macetele patronul unui bar din Arbore au fost trimiși în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus, la data de 03 septembrie, trimiterea în judecată a trei bărbați, din Arbore, aflați în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de: tentativă la omor, amenințare, distrugere,tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 04 august, în intervalul orar 23:20 – 23:30, cei trei indivizi s-au organizat și înarmat fiecare cu câte o sabie metalică de tip macetă și s-au deplasat lângă, iar apoi pe terasa unui bar localitatea Arbore.

Acolo, în prezența mai multor clienți, după un scurt conflict verbal, aceștia au lovit cu săbiile în mod repetat, cu intensitate, la nivelul capului și al umerilor, pe persoana vătămată, producându-i acesteia leziuni prin lovire și tăiere care au necesitat pentru vindecare 10 – 12 zile îngrijiri medicale.

Cu ajutorul unor persoane aflate pe terasa barului, persoana vătămată a reușit să se refugieze și să se baricadeze în interior, iar inculpații au proferat amenințări cu moartea la adresa sa și au lovit ușa și fațada clădirii barului cu săbiile, provocând teama și indignarea clienților prezenți.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite