Indivizii care s-au bătut cu sticle și scaune într-o sală de jocuri din Gura Humorului au fost plasați sub control judiciar

Indivizii care s-au bătut cu sticle și scaune într-o sală de jocuri din Gura Humorului au fost plasați sub control judiciar

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă patru inculpaţi pentru săvârșirea infracțiunilor de “tulburare a ordinii și liniștii publice” .

Potrivit procurorilor, la data de 23 septembrie, în jurul orelor 23.00, în timp ce se aflau incinta unei săli de jocuri,  mai mulți indivizi și-au aplicat lovituri reciproce cu pumnii, cu sticle, cu scaune, prin actele de violenţă comise tulburând grav ordinea şi liniştea publică.

Inițial au fost reținuți trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 43 ani din localitățile Gura Humorului și Valșea Moldovei, ulterior, fiind reținut și al patrulea.

Prin ordonanţele din data de 05 octombrie a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore faţă de patru suspecţi, iar prin ordonanţele procurorului de caz din data de 06.10.2022, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de cei patru.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :