Un bărbat din Cajvana a fost înjunghiat în parcarea hotelului Bucovina VIDEO

AcasăEvenimentUn bărbat din Cajvana a fost înjunghiat în parcarea hotelului Bucovina VIDEO

Un bărbat de 38 de ani din Cajvana a fost înjunghiat de un tânăr în parcarea hotelului Bucovina, din municipiul Suceava.

În cursul zilei de marți, 29 noiembrie, in jurul orei 13.20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 că în parcarea hotelului Bucovina din municipiul Suceava un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă

Agresorul este un tânăr de 23 ani din municipiul Botoșani. Potrivit martorilor, individul a intrat cu un cuțit în restaurantul de la parterul hotelului și a început să amenințe angajații, cerând bani pentru perioada de probă cât a lucrat acolo.

„A intrat cu cuțitul în cafenea și început să amenințe colegele că el vrea banii, banii. S-a uitat în casa de marcat și n-a găsit niciun ban după care a intrat în bucătărie după manager. Ne-a văzut mai mulți și posibil să se fi intimidat și a ieșit afară. Mai mulți angajați am mers după el ca să-l prindem și să-l predăm polițiștilor. Avea la el un cuțit destul de mare….A fost doar în probe și a depus o declarație falsă la ITM și nu a fost primit ca angajat. El voia banii pentru zilele în care a fost în probă. Când a venit tot repeta <dă banii, dă banii>” a declarat un angajat al restaurantului, martor la agresiune.

Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma pe agresor, moment în care acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul.

Victima a suferit mai multe leziuni și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. Bărbatul de 38 de ani a ajuns la UPU în șoc hemoragic prezentând plăgi tăiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior și braț sâng.

Acesta a fost stabilizat și a rămas pentru supraveghere în Secția de Neurochirurgie. Potrivit medicilor, momentan, bărbatul nu necesită intervenție chirurgicală.

Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, în cadrul activităților de cercetare a locului faptei a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune, urmând a fi completat și consolidat probatoriul și a se dispune măsuri procesuale.

S-a întocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite