Intervenție în forță a jandarmilor după ce un bărbat a ieșit cu toporul pe casa scării. Scandalagiul a tăiat toate cablurile de internet din bloc, supărat că semnalul era slab VIDEO

AcasăEvenimentIntervenție în forță a jandarmilor după ce un bărbat a ieșit cu...

Intervenție în forță a jandarmilor după ce un bărbat a ieșit cu toporul pe casa scării. Scandalagiul a tăiat toate cablurile de internet din bloc, supărat că semnalul era slab

În data de 20 februarie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au fost sesizați că o persoană, supărată că nu avea conexiune la internet, a ieșit cu toporul în scara blocului și a tăiat toate cablurile.

Între timp, mai mulți vecini au ieșit să îl calmeze, însă bărbatul a devenit violent și a început să îi agreseze verbal.

Ajunși la fața locului, jandarmii suceveni, care au acționat în sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care s-a baricadat în scara blocului, atunci când a văzut forțele de ordine.

După pătrunderea în incinta blocului, bărbatul a luat-o la fugă pe scări și s-a închis în apartament.

Ulterior, acesta a fost imobilizat de jandarmi.

Scandaladiul a fost transportat Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Suceava și ulterior a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite