Intervenție rapidă a unui pompier sucevean, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan și a provocat un accident rutier

Intervenție rapidă a unui pompier sucevean, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan și a provocat un accident rutier

Ciprian se afla în mașină și se îndrepta spre localitatea Cornu Luncii. În fața lui, brusc drumul era blocat de mai multe mașini.

„Colegul nostru a înțeles că trebuie să acționeze cât mai repede. A văzut un autoturism ieșit în afara părții carosabile, ce a intrat în spatele unei autoutilitare parcate.

  • Domnule, mă auziți? Vă doare ceva?

În autoturismul avariat, un bărbat de vreo 60 de ani se uita pierdut, era dezorientat. Imediat, Ciprian și-a dat seama că victima prezenta semnele unei crize epileptice și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca aceasta să nu se rănească și să rămână conștientă, timp în care a sunat și la 112 pentru a oferi detaliile situației.

Ajuns la locul accidentului, echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava l-a preluat pe șofer. Acesta trecuse deja peste criză și era stabil. I-a povestit lui Ciprian că venea dinspre Fălticeni și pleca spre localitatea sa de domiciliu, când s-a întâmplat nenorocirea.

Mulțumit că și-a încheiat misiunea și că l-a văzut pe bietul bărbat pe mâini bune, Ciprian și-a continuat drumul.

El este plutonier adjutant Ciprian Onofriesei și este pompier salvator de peste 17 ani la ISU Suceava.

Felicitări, Ciprian!”, este postarea de pe pagina ISU Bucovina

Potrivit polițiștilor, da data de 14 martie, în jurul orei 11.45, un bărbat în timp ce conducea autoturismul pe DN2E pe raza satului Sasca, comuna Cornu Luncii, pe relația Sasca- Cornu Luncii, pe fondul unor probleme de sănătate, i s-a făcut rău și a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus iar mai apoi a ieșit în afara părții carosabile unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, ce se afla parcată regulamentar pe spațiul verde.

În urma impactului a rezultat autoaccidentarea a conducătorului auto, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ, fiindu-i ulterior recoltate probe de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră