spot_img

Jandarmii suceveni au oprit mai multe transporturi ilegale de material lemnos

AcasăEvenimentJandarmii suceveni au oprit mai multe transporturi ilegale de material lemnos

În perioada 15-16 mai, jandarmii suceveni au depistat mai multe persoane care transportau material lemnos fără a avea asupra lor documente legale de însoțire a acestuia.

Vineri, în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmerie a depistat, pe un drum forestier de pe raza localității Nisipitu, doi bărbați în vârstă de 20 de ani și respectiv 50 de ani, cu domiciliul în comuna Ulma, care transportau cu un tractor cu remorcă și cu un autoturism de teren la care era atașat un atelaj hipo, cantitatea totală de 3,46 mc lemn de foc și lemn de lucru rășinoase.

În aceeași zi, au fost identificați pe raza comunei Dărmănești, trei bărbați în vârstă de 19, 20 și 41 de ani, din comuna Pătrăuți, care transportau cu atelaje hipo cantitatea de 3,44 mc. lemn de foc esență fag.

Sâmbătă, pe raza comunei Dumbrăveni, jandarmii au depistat un bărbat cu vârsta de 29 de ani, localnic, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 3 mc lemn de foc esență fag.

Deoarece nu aveau asupra lor avize de însoțire a materialului lemnos transportat, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Codului Silvic, iar bunurile transportate au fost confiscate şi predate ocoalelor silvice Falcău, Pătrăuți și Adâncata.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img