duminică, octombrie 17, 2021
Acasă Eveniment Gheorghe Flutur: "Județul Suceava este pe ultimul loc din țară cu o rată de vaccinare de 21%. Este un procent rușinos pentru județul nostru"

Gheorghe Flutur: “Județul Suceava este pe ultimul loc din țară cu o rată de vaccinare de 21%. Este un procent rușinos pentru județul nostru”

Gheorghe Flutur: “Județul Suceava este pe ultimul loc din țară cu o rată de vaccinare de 21%. Este un procent rușinos pentru județul nostru”.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, marți, în ședința Consiliului Județean un nou apel la consilierii județeni să intensifice acțiunile pentru convingerea populației de necesitatea vaccinării împotriva Covid 19.

„Aș ruga consilierii județeni să-și intensifice acțiunile de lămurire, de convingere a populației. Din păcate județul Suceava este pe ultimul loc din țară, în continuare cu o rată de vaccinare de 21%. Este un procent rușinos pentru județul Suceava. Uitați-vă localitățile unde lucrurile nu merg în regulă, atenție Ulma, Slatina, Drăgușeni, Vicovu de Sus. Domnilor consilieri județeni luați-vă și dumneavoastră această statistică, stați de vorbă cu primari, cu lideri de opinie, cu medici de familie. Singura soluție care ar putea să ajute să trecem mai ușor această pandemie este creșterea ratei de vaccinare în județul Suceava. Adresez și cu această ocazie rugămintea de a vă implica încercând să lămuriți. E dreptul fiecăruia să opteze, dar cred că sunt suficiente argumente pentru a convinge să se vaccineze cât mai multă lume”, a transmis Gheorghe Flutur.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri