La Spitalul Județean Suceava au ajuns cele zece ventilatoare mecanice achiziționate de Primăria Suceava

Sâmbătă dimineață cele zece ventilatoare mecanice pentru Terapie intensivă, achiziționate de Consiliul Local prin Primăria Suceava au ajuns la Spitalul Județean. Aparatele au fost transferate cu titlu gratuit spitalulului.

„Cu aparatele donate în această zi, conducerea spitalului județean susține că are capacitate de ventilare suficientă pentru numărul de paturi de la Secția de Terapie Intensivă. Așa cum se știe, aceste ventilatoare sunt vitale pentru salvarea de vieți omenești .Primăria a făcut eforturi deosebite pentru a achiziționa aceste aparate având în vedere că ele nu se găsesc pe piața internă, iar pe cea internațională foarte greu, în această perioadă”, a declarat Ion Lungu.

Tot sâmbătă dimineață au fost donate 10.000 de măști de protecție, trimise de partenerii din China și o mie de combinezoane achiziționate de primărie de pe piața românească.

„Facem tot ce putem pentru a limita efectele acestui virus nemilos! Suntem convinși că vom depăși cu bine această perioadă grea prin care trece orașul nostru și ne vom întoarce la o viață normală!”, a transmis Lungu.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră