Lacrimi și durere la Volovăț. Familia care a pierit în accidentul de la Cumpărătura, condusă pe ultimul drum FOTO-VIDEO

AcasăEvenimentLacrimi și durere la Volovăț. Familia care a pierit în accidentul de...

Lacrimi și durere fără margini în localitatea Volovăț unde familia Lăzărescu, care a pierit într-un accident rutier la întoarcerea din vacanță, a fost condusă pe ultimul drum. Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la cei patru.

Constantin și Anca Lăzărescu, împreună cu cei doi copii ai lor, de 8 și respectiv 10 ani, se întorceau acasă, pe data de 1 iulie, după ce și-au petrecut concediul pe litoral. Pe raza județului Buzău autoturismul acestora a avut o defecțiune și au apelat la un bărbat de 36 de ani, din județul Buzău, pentru a le transporta mașina pe platformă, până la Volovăț. Toți patru au urcat în mașina acestuia și se îndreptau spre casă.

În apropiere de Cumpărătura, la aproape 50 de kilometri de casă, destinul le-a fost curmat brusc.

În jurul orei 06.30, un bărbat în vârstă de 40 de ani, cetățean ucrainean, a condus o autobetonieră pe E85, pe direcția municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura.

La un moment dat, șoferul ucrainean a adormit la volan, moment în care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca Land Rover, care tracta platforma, ce transporta autovehiculul marca VW Touran. La volanul mașinii de teren se afla buzoianul de 36 de ani.

În autoturismul acestuia se aflau în calitate de pasageri Anca Lăzărescu (37 de ani) și Constantin Lăzărescu (39 de ani) și cei doi copii lor Ștefan( 8 ani) și Eduard( 10 ani).

În urma impactului foarte violent a rezultat decesul celor cinci persoane aflate în autoturism.

Conducătorul ansamblului rutier a suferit leziuni traumatice ușoare fiind preluat și transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite