Liteni. Un tânăr de 23 de ani și-a pus capăt zilelor

Liteni. Un tânăr de 23 de ani și-a pus capăt zilelor

Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată, marți dimineață, prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr de 23 ani, localnic, a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama tânărului.

În cursul zilei de 19 iulie, tânărul s-a întors din Germania, iar în seara aceleași zile a plecat cu prietenii la un bar din apropierea locuinței sale și nu a mai văzut din acel moment de rude.

În dimineața zilei de 20 iulie, mama acestuia l-a găsit spânzurat de grinda unei magazii și i-a tăiat funia cu un cuțit, coborându-i corpul pe sol.

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, însă tânărul nu a mai putut fi salvat.

Pe trupul neînsuflețit al acestuia nu au fost identificate urme de violență.

Din investigațiile efectuate a rezultat că, în după amiaza zilei de 19 iulie, tânărul a consumat băuturi alcoolice la barul din apropierea locuinței sale și a plecat acasă în jurul orelor 22.00, fără a avea conflicte cu cineva.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră