duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Lovit cu un topor de un hoț prins în flagrant, la Vicovu de Sus

Lovit cu un topor de un hoț prins în flagrant, la Vicovu de Sus

Lovit cu un topor de un hoț prins în flagrant. Atacatorul a furat 11 telefoane mobile dintr-un magazin din orașul Vicovu de Sus.

Potrivit procurorilor, în data de 03 aprilie, în jurul orei 23.00, având fața acoperită cu o mască de protecție și glugă pe cap, un individ a distrus cu ajutorul unui obiect dur, posibil topor, geamul ușii de acces în incinta unui magazin situat în orașul Vicovu de Sus, după care a pătruns în interiorul magazinului, a distrus vitrina în care se aflau expuse mai multe telefoane mobile și a sustras un număr de 11 telefoane mobile. În momentul în care a ieșit din magazin, autorul a fost surprins de persoana vătămată M. I. care a încercat să îl imobilizeze, împrejurare în care a exercitat acte de violență fizică asupra acesteia, lovind-o cu un corp dur.

În cauza aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus reținerea pentru o perioada de 24 de ore a suspectului A. F. N. pentru săvârșirea infracțiunii de infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

Față de acesta, s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile acestuia.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri