Mamă și fiică amendate cu câte 2000 lei după ce au ieșit la plimbare cu mașina fără a avea declarația completată

AcasăEvenimentMamă și fiică amendate cu câte 2000 lei după ce au ieșit...

Joi seară, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe DJ 209G din comuna Straja autoturismul condus de o femeie de 41 de ani din orașul Vicovu de Sus.

Din verificările efectuate de poliţiști în bazele de date s-a stabilit faptul că, femeia de 41 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată din data de 07.09.2019.

Întrucât atât femeia de 41 de ani cât și fiica sa, pasager în autoturism, nu aveau completate declarațiile pe proprie răspundere conform O.M. 3/2020, s-a procedat la sancționarea contravențională a celor două cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare.

De asemenea conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 R cu amendă în valoare de 2.320 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite