Mamă și fiică rănite după ce s-au răsturnat cu ATV-ul într-un pârâu, la Câmpulung Moldovenesc

Mamă și fiică rănite după ce s-au răsturnat cu ATV-ul într-un pârâu, la Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă, în jurul prânzului, lucrătorii Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că două persoane de sex feminin au căzut de pe un ATV, în timp ce se deplasau pe un drum forestier, de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 41 de ani și fiica acesteia de 13 ani au ieșit la o plimbare cu ATV-urile împreună cu mai multe persoane. Cele două erau împreună pe același ATV, condus de mamă, și în timp ce se deplasau pe drumul forestier Limpedele, au ajuns la un podeț, iar conducătoarea ATV-ului a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut în Pârâul Limpedele de la o distanță de aproximativ trei metri.

În urma accidentului cele două au fost rănite și au fost preluate de un echipaj de ambulanță și transportate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru a li se acorda îngrijiri medicale de specialitate, fără a suferi leziuni grave.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal, urmând a fi efectuate cercetări cu privire la infrațiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: