sâmbătă, octombrie 31, 2020
Acasă Eveniment Maramureșean arestat preventiv pentru trafic de droguri VIDEO

Maramureșean arestat preventiv pentru trafic de droguri VIDEO

Maramureșean arestat preventiv pentru trafic de droguri.

Poliţiştii de frontieră maramureșeni şi lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureș, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureș, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Rona de Sus – județul Maramureș la persoane implicate în traficul de droguri.

Faţă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Poliţiştii de frontiera maramureșeni şi lucrători de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Maramureș, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au demarat activităţi specifice în vederea identificării şi probării activităţii infracţionale a unor cetăţeni români care acţionau coordonat la săvârşirea infracţiunii de “trafic de droguri de risc”, cu scopul de a obţine beneficii financiare.

Astfel, în cursul zilei de vineri, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de către Judecătoria Maramureș, oamenii legii au descins la trei domicilii de pe raza localității Rona de Sus – județul Maramureș, la persoane implicate în activități de trafic de droguri.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, astfel: 72 gr cannabis, 26 plante de cannabis, 120 comprimate M.D.M.A. (metilendioximetamfetamină), semințe cannabis, mai multe pachete cu țigări de proveniență Belarus și Duty Free, suma de 20.000 lei, 3 stații de emisie recepție, precum și alte elemente probatorii şi înscrisuri.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus punerea în aplicare a unui mandat de aducere faţă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, pentru comiterea infracțiuniilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Cercetările sunt continuate de procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, care a dispus în cursul zilei de 16 octombrie reținerea pentru 24 de ore a bărbatului.

În cursul zilei de sâmbătă, 17 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus pentru persoana în cauză măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

La acţiune au participat 18 poliţişti de frontieră cu 6 autospeciale, precum şi un ofițer din cadrul S.C.C.O. Maramureș.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

știri ultimă oră

1454 de cazuri de Covid 19 în evoluție în județul Suceava

În județul Suceava sunt 1454 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, potrivit Prefecturii Suceava. La nivelul județului,...

Femeie din Vama accidentată de o autoutilitară, în timp ce traversa neregulamentar

Femeie din Vama accidentată de o autoutilitară în timp ce traversa neregulamentar. Accidentul a avut loc pe DN 17,...

Accident mortal la Fântâna Mare. Un camion a acroșat un bărbat călare pe un cal

Accident mortal la Fântâna Mare. Un camion a acroșat un bărbat călare pe un cal. Accidentul a avut loc...

Cele mai citite știri

Microbuz cu țigări în valoare de peste 300.000 de lei abandonat de contrabandiști în curtea unui imobil din Straja FOTO

Microbuz cu țigări în valoare de peste 300.000 de lei abandonat de contrabandiști în curtea unui imobil din Straja.

Accident rutier pe raza comunei Vama. O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina

Accident rutier pe raza comunei Vama. O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii SPR 14 Vama aflați în...

Patroana unei pensiuni din Vatra Dornei s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”

Patroana unei pensiuni din Vatra Dornei s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "zădărnicirea combaterii bolilor". Femeia,...

Un tânăr din Ulma a intrat cu mașina în șanț și a lovit un podeț, în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră

Un tânăr din Ulma a intrat cu mașina în șanț și a lovit un podeț, în timp ce era urmărit de polițiștii...

Scenariile după care vor funcționa școlile din județul Suceava săptămâna viitoare

Scenariile după care vor funcționa școlile din județul Suceava săptămâna viitoare. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat vineri,...