Marginea. Prietenul de pahar i-a furat 2900 de euro

Stire din :

Marginea. Prietenul de pahar i-a furat 2900 de euro

Lucrătorii de poliție din cadrul SPR 3 Marginea au fost sesizați de un bărbat din localitatea Marginea, că în după-amiaza zilei de luni, 24 iulie, i-a fost sustrasă suma de 2.900 de euro din locuința de domiciliu. 

Bărbatul locuiește singur și cu câteva zile înaintea furtului, acesta a vândut o suprafață de teren pe raza comunei Marginea, obținând suma de 2.900 de euro. 

La data de 23 iulie, la imobilul său a venit un localnic, acesta consumând alcool cu proprietarul până în dimineța zilei de 24 iulie, în jurul orelor 01.00.

A doua zi, prietenul de pahar a revenit la locuința bărbatului și împreună au continuat să consume băuturi alcoolice până în jurul orelor 14.00, amândoi adormind într-o cameră a imobilului.

În timpul în care au consumat băuturi alcoolice, proprietarul i-a arătat amicului său suma de 2.900 de euro.

În jurul orei 16.00, când proprietarul locuinței s-a trezit, a observat că amicul său plecase, iar din dulapul unde pusese ultima dată suma de 2.900 de euro a observat că aceasta a dispărut.

Bărbatul a căutat banii prin toată casă, iar ulterior, în jurul orei 20.00, în momentul în care a văzut lucrătorii de poliție, a sesizat sustragerea sumei de bani.

Suspectul furtului nu a fost identificat de polițiști la domiciliu, și contactat telefonic a precizat că nu se află pe raza comunei Marginea și că nu va putea fi contactat până la data de 25 iulie sau în zilele următoare. 

Ulterior, la sediul SPR 3 Marginea s-a prezentat soția amicului de pahar, aceasta precizând că a căutat în hainele soțului și a identificat mai multe bancnote de euro (2500 de euro) pe care le-a adus poliției întrucât nu aparțin familiei, fiind probabil furate de soț de la persoana vătămată. 

Persoana vătămată a precizat că din întreaga sumă lipsesc 400 de euro și le-a spus polițiștilor că dorește continuarea cercetărilor penale față de suspect și recuperarea întregul prejudiciu cauzat. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, cauza urmând să fie soluționată de lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Marginea.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :