spot_img

Mașină răsturnată și pieton rănit în urma unui accident rutier, la Arbore

AcasăLocaleRădăuțiMașină răsturnată și pieton rănit în urma unui accident rutier, la Arbore

Mașină răsturnată și pieton rănit în urma unui accident rutier, la Arbore

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată sâmbătă după-amiază că s-a produs un accident rutier cu victime pe raza satului Clit, comuna Arbore.

Potrivit politiților, un bărbat de 36 ani conducea autoturismul pe DJ 209J, pe raza satului Clit, dinspre centrul comunei Arbore către DN 2E – Clit, iar la un moment dat a acroșat cu partea din dreapta față un tractor care avea legată în spate o căruță și era parcat pe contrasens. În urma impactului autoturismul implicat în accident s-a răsturnat, iar din impactul inițial a împins tractorul și căruța peste un pieton în vârstă de 58 ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens. Întrucât pietonul a suferit leziuni, acesta a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Potrivit martorilor, rănitul se afla în partea din spate a căruței în momentul impactului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/incendiu-violent-la-o-gospodarie-din-comuna-arbore-video/39885/

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Sursă foto Iacoban Rodica

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img