Material lemnos confiscat de polițiști

Stire din :

Material lemnos confiscat de polițiști

Luni dimineață, în jurul orei 10.00, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat de 31 de ani din comuna Putna, care transporta material lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul de 31 de ani transporta cantitatea de 3,45 mc buștean gater de esență molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 1.760 de lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Tot luni, în jurul orei 13.00, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe raza localității autoutilitara condusă de un bărbat de 53 de ani din comuna Putna, care transporta material lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul transporta cantitatea de 3,66 mc resturi lemn de esență molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 410 de lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :