Materiale pirotehnice descoperite în PTF Siret FOTO

AcasăEvenimentMateriale pirotehnice descoperite în PTF Siret FOTO

Materiale pirotehnice descoperite în PTF Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit într-un microbuz, folosind câinele de serviciu, 45 cutii cu materiale pirotehnice pe care un sucevean a încercat să le introducă în țară. Bărbatul este cercetat acum pentru operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Joi, 22 decembrie, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară un sucevean în vârstă de 64 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în România.

Oamenii legii au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, folosind și câinele de serviciu Nero. În bagajele personale ale șoferului au descoperit 45 de cutii cu articole pirotehnice de diferite mărci.

Marfa, în valoare de 2.280 lei, a fost ridicată de către polițiștii de frontieră suceveni în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive, iar conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite