Microbuz căptuşit cu ţigări, descoperit în PTF Siret FOTO

Microbuz căptuşit cu ţigări, descoperit în PTF Siret. Împotriva șoferului s-a dispus măsura interdicției de a intra în România pentru o perioadă de cinci ani şi i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă

În data de 27 iulie, la ora 15.40, în P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean ucrainean, în vârstă de 37 de ani, conducând un microbuz, marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali au descoperit ascunse în pereții laterali, în bancheta din spate, printre bagajele din compartimentul călători, în ușile din spate, precum și în ușa laterală a microbuzului, 4.665 pachete de țigări,, în valoare de 55.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări, dar și microbuzul în valoare de 50.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, împotriva cetățeanului în cauză s-a dispus măsura interdicției de a intra în România pentru o perioadă de cinci ani şi i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform Legii 86 din 2006 privind Codul Vamal al României.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: