Microbuz condus de un șofer cu permisul suspendat

Microbuz condus de un șofer cu permisul suspendat

Sâmbătă după-amiază, în jurul orelor 15.00, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului – Compartimentul Rutier, în timp ce executa serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier pe strada Humorului, din comuna Șcheia, a oprit pentru control un microbuz care se deplasa dinspre Gura Humorului spre Suceava.

Cu ocazia controlului, la volan a fost depistat un bărbat de 25 ani, din Republica Moldova.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere s-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că șoferul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României din data de 25 octombrie 2022, pentru săvârșirea unei alte infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul cu permis neconform categoriei.

S-a întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional întrucât a efectuat transport rutier public de persoane fără autorizație, iar vehiculul a fost indisponibilizat.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: