Minor din Șcheia prins de jandarmi în timp ce transporta cu un atelaj hipo mai multe jante și compresoare auto furate

AcasăEvenimentMinor din Șcheia prins de jandarmi în timp ce transporta cu un...

Un minor în vârstă de 14 ani din comuna Șcheia este cercetat de polițiști după ce a fost prins transportând cu un atelaj hipo mai multe bunuri furate dintr-o curte din Pătrăuți.

Miercuri, 6 mai a.c., în jurul orei 22.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, aflat în serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza comunei Șcheia, a observat un atelaj hipo care se deplasa pe strada Agronomului din localitate.


În vederea verificării respectării de către conducătorul atelajului a prevederilor ordonanțelor militare, jandarmii l-au legitimat, constatând că acesta este un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în comuna Șcheia și că transporta 17 jante auto din aluminiu, 2 jante auto din tablă, 2 compresoare auto pentru instalația de climatizare și 2 cabluri metalice pentru transfer curent.

Fiind întrebată depre proveniența bunurilor, persoana în cauză a afirmat că acestea au fost sustrase din curtea unui imobil din localitatea Pătrăuți. De asemenea, a menționat că în jurul orei 21.00, împreună cu alte 3 persoane, a pătruns în incinta respectivă și a încărcat bunurile în atelajul hipo în vederea transportării acestora la domiciliu și a valorificării lor ulterioare.


Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de furt calificat. Persoana în cauză și bunurile transportate au fost predate Secției de Poliție Rurală Dărmănești în vederea continuării cercetărilor și identificării celorlalți făptuitori.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite