Moment de reculege în toate stațiile de ambulanță din țară, în memoria lui Cristian Stupiuc, ambulanțierul sucevean, care a fost răpus de coronavirus

AcasăEvenimentMoment de reculege în toate stațiile de ambulanță din țară, în memoria...

Federația Sindicală Ambulanța anunță că miercuri, de la ora 12.00, se va ține un moment de reculege în toată țara, la stațiile de ambulanță, în memoria lui Cristian Stupiuc, ambulanțierul sucevean, care a fost răpus de coronavirus la vârsta de 52 de ani. Momentul de reculegere în sunetul sirenelor de ambulanță va avea loc în același moment în care va avea loc și înmormântarea bărbatului.

„Anunțăm cu durere că a căzut la datorie primul nostru erou din Serviciile Publice de Ambulanță, în lupta cu virusul COVID-19, ambulanțierul STUPIUC CRISTIAN, în vârstă de 52 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a contribuit la salvarea de multe vieți în 25 de ani de activitate. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îl ierte! Veșnic va rămâne în memoria noastră ca un erou! Sincere condoleanțe familiei şi celor dragi!”, a transmis Federația Națională Sindicală Ambulanța din România.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite