duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Eveniment Moment de reculegere pentru Răzvan Mihalache, tânărul jandarm care a murit în accidentul de la Dolhești

Moment de reculegere pentru Răzvan Mihalache, tânărul jandarm care a murit în accidentul de la Dolhești

Moment de reculegere pentru Răzvan Mihalache, tânărul jandarm care a murit în accidentul de la Dolhești.

Colectivul de cadre militare de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni a ținut luni dimineață un moment de reculegere în memoria lui Răzvan Mihalache, tânărul jandarm care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier, petrecut în comuna Dolhești.

“Avea 20 de ani și toată viața înainte. Tânărul Ionel Răzvan Mihalache a absolvit cursurile Școlii Militare de Subofiteri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni în noiembrie 2019, desfășurându-și activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. Plin de entuziasm, curajos, dornic de viață, cu spirit de inițiativă, ar fi avut multe de experimentat și demonstrat. Din nefericire, destinul a fost cu totul altul, unul mult prea crud pentru el. Viața i-a fost spulberată într-o clipă sâmbătă, în jurul orelor 14.00, în urma unui cumplit accident rutier. Întregul colectiv de cadre militare au ținut astăzi un moment de reculegere în memoria celui care s-a remarcat în școală printr-un caracter puternic, definit de ambiție, curaj și asumarea riscului. Pierderea lui a lăsat în urmă un gol imens și o durere nemărginită în inimile profesorilor, colegilor, prietenilor și familiei. În aceste clipe de profundă tristețe, suntem alături de familia îndurerată și-i dorim multă putere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” din Fălticeni.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.30, pe Dj 208, pe raza localității Dolheștii Mari.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 49 ani, din comuna Dolheștii Mici, în timp ce conducea autoutilitara, pe direcția de deplasare Dolhasca către Fălticeni, a efectuat viraj dreapta pe podețul unei locuințe, moment în care din aceeași direcție de mers circula o motocicletă condusă de Răzvan Mihalache, de 20 ani, din comuna Dolhești, care a intrat în coliziune cu partea din spate a autoutilitarei.

În urma accidentului a rezultat decesul lui Răzvan și a lui Ștefan Rareș Marian, de 17 ani, pasager pe motocicletă. Rareș era elev în clasa a X-a la Colegiul “Nicu Gane” Fălticeni. Dispariția prematură a acestuia a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri