Niciun caz de COVID 19 în 55 de localități din județul Suceava

Din cele 114 unități administrativ teritoriale, 55 nu au niciun caz de infecție COVID 19 în evoluție, 51 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție iar 3 au peste zece cazuri în evoluție.

Duminică dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului nostru se înregistrează un număr de 3503 persoane declarate vindecate.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean două persoane diagnosticate cu COVID 19 și externate trei.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, duminică dimineață, se aflau internați 438 pacienți, și anume 81 pacienți cu COVID 19 și 357 pacienti non-COVID, iar în secția ATI erau internați un număr de opt pacienți, din care un pacient era intubat.

În Spitalul Municipal Rădăuți erau internați un număr de 59 de pacienți cu COVID 19 și cinci persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au desfășurat activități în context COVID 19, fiind desfășurate acțiuni preventive de instruite cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 1524 de persoane. Activitățile în context COVID 19 au privit și verificarea a 50 de societăți comerciale, fiind aplicate 5 sanctiuni contraventionale si constatată o infracțiune de fals în declarații.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră