miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentNoi zboruri de vacanță operate de pe Aeroportul Suceava

Noi zboruri de vacanță operate de pe Aeroportul Suceava

Noi zboruri de vacanță operate de pe Aeroportul Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a anunțat că începând de joi, 27 mai, Air Bucharest a început operarea curselor de vacanță spre Antalya, Turcia, cu zboruri în fiecare zi de joi și luni.

Totodată, începând din 6 iunie și compania aeriană Corendon Airlines va opera curse charter spre Antalya, în fiecare zi de luni.

Astfel, la acest moment, avem de la Suceava două destinații de vacanță, Turcia cu trei zboruri pe săptămână și Egipt/Hurghada, un zbor pe săptămână. Cursele spre Egipt au deschis sezonul estival de la Suceava pe 4 aprilie.

Aceste curse de vacanță vor opera până la finalul lunii septembrie.

„Faptul că mari companii și tour operatori importanți au ales Aeroportul „Ștefan cel Mare” pentru a opera aceste curse reprezintă un semnal important în ceea ce privește aprecierea calității serviciilor oferite de Aeroport și este un indicator privind potențialul zonei pentru acest gen de servicii. Inaugurarea acestor curse acum este încă o confirmare a tendinței revenirii lucrurilor la normalitatea dinaintea pandemiei. Deciziile acestor companii confirmă și estimările noastre. Noi ne pregătim de mai mult timp pentru a fi primii care să organizăm sau să participăm la evenimente de promovare a zonei, fie că este vorba de târguri interne sau internaționale, evenimente culturale, în format tot mai larg, cu public, la un maxim permis de restricțiile momentului. Vrem și ne pregătim ca majoritatea activităților în județul Suceava sa revină cât mai repede la nivelul anterior pandemiei”, a declarat Niculai Barbă..

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: