Nuntă întreruptă de polițiști la un restaurant din comuna Mălini

AcasăEvenimentNuntă întreruptă de polițiști la un restaurant din comuna Mălini

Nuntă întreruptă de polițiști la un restaurant din comuna Mălini. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 4.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Fălticeni și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și ISU, au acționat, sâmbătă seară, în baza planului de măsuri, pe raza comunei Mălini, cu privire la respectarea măsurilor privind răspândirea virusului Covid-19.

În baza acestui plan de măsuri s-au deplasat la un restaurant din satul Văleni, comuna Mălini, ocazie cu care s-a constatat faptul că era organizată o nuntă în interiorul localului cu un număr mai mare de participanți decât cel maxim legal.

Având în vedere cele constatate la această locație s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, conf. Legii 55/2020, de către lucrătorii de poliție, a administratorului societății, în calitate de organizator, iar reprezentantul evenimentului, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, conf. Lg. 55/2020.

Totodată s-au reorganizat persoanele participante la eveniment conform prevederilor legale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite