duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a izbit violent într-o casă din Frasin FOTO VIDEO

O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a izbit violent într-o casă din Frasin FOTO VIDEO

O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a izbit violent într-o casă din Frasin.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 10.30, pe DN 17, pe raza orașului Frasin.

O autobasculantă încărcată cu pietriș a ieșit în afara părții carosabile, a acroșat un stâlp de electricitate și s-a răsturnat peste colțul unei case.

În urma accidentului a fost rănit doar șoferul autobasculantei. Bărbatul, conștient și cooperant, a necesitat îngrijiri medicale și transport la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, împreună cu un echipaj SAJ.

Un bărbat de 47 ani, din comuna Todirești, în timp ce conducea autoutilitara, având direcţia de deplasare Câmpulung Moldovenesc către Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă spre stânga, a rulat pe trotuar unde a intrat în coliziune cu partea stângă cu un stâlp de la rețeaua de joasă tensiune pe care l-a rupt.

Ulterior, autovehiculul și-a continuat deplasarea, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, cu colțul locuinței, iar cu partea dreapta față a autoutilitarei a intrat în coliziune cu un alt stâlp de la rețeaua de joasă tensiune pe care l-a rupt și s-a răsturnat cu partea stângă pe imobil, distrugând peretele.

În traseul urmat de autoutilitară, aceasta a intrat în coliziune cu gardul ornamental de pe marginea părții carosabile de pe partea stângă a direcției sale de mers, distrugând șapte segmente ale acestuia.

Totodată, în momentul în care a intrat în coliziune cu al doilea stâlp și l-a rupt, cablurile au tras un alt stâlp de la iluminatul public stradal, de pe partea dreaptă a părții carosabile a sensului de mers, pe care de asemenea l-a rupt.

La fața locului s-a deplasat echipa de intervenție din cadrul DELGRID GAZ, care a întrerupt furnizarea energiei electrice în zona respectivă, începând procesul de remediere a rețelei electrice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o mostră biologică de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri