vineri, octombrie 23, 2020
Acasă Eveniment O bătrână de 96 de ani din Milișăuți a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. A fost căutată de polițiști, pompieri și jandarmi

O bătrână de 96 de ani din Milișăuți a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. A fost căutată de polițiști, pompieri și jandarmi

O bătrână de 96 de ani din Milișăuți a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. A fost căutată de polițiști, pompieri și jandarmi.

Lucrătorii Poliţiei oraşului Milişăuţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 joi noapte, în jurul orei 23.15, de către un localnic, despre faptul că, mama lui în vârstă de 96 de ani, din localitate, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii s-au deplasat la faţa locului în scopul efectuării de verificări pentru identificarea bătrânei. Au fost angrenate toate echipajele de serviciu și a fost solicitat sprijin de la jandarmi și ISU.

Din discuţiile purtate cu fiul acesteia s-a stabilit faptul că cea în cauză plecase voluntar de la domiciliu, joi, în jurul orei 19.00, însă membrii familiei nu s-au alarmat deoarece erau obișnuiţi ca aceasta să plece pe distanţe scurte şi să se întoarcă singură acasă.

Totodată, fiul bătrânei a menţionat că a căutat-o pe aceasta timp de aproximativ patru ore, împreună cu soţia lui, însă rezultatul a fost unul negativ.

Femeia de 96 de ani este cunoscută ca fiind o persoană care suferă de pierderi de memorie, nu aude şi nici nu vede bine, însă nu suferă de vreo tulburare psihică.

Ulterior, după o căutare de aproximativ 120 de minute un echipaj de poliție a reuşit identificarea persoanei dispărute, la o distanţă de aproximativ un kilometru de domiciliul său, peste pârâul denumit Solcuţa.

La momentul identificării, cea în cauză nu prezenta urme de lovire sau urme care ar putea indica anumite acte de violenţă ce s-ar fi produs asupra ei.

știri ultimă oră

Dornean condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare

Dornean condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru furt calificat. Poliţia municipiului Vatra Dornei a primit...

Beat la volan un șofer din Botoșani a ajuns cu mașina în șanț

Beat la volan un șofer din Botoșani a ajuns cu mașina în șanț. Poliția orașului Salcea a fost sesizată,...

Pacienții diagnosticați cu Covid 19 vor putea fi tratați și în spitalele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Siret

Pacienții diagnosticați cu Covid 19 vor putea fi tratați și în spitalele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Siret.

Cele mai citite știri

Accident rutier cu două victime pe raza localității Vicovu de Jos FOTO

Accident rutier cu două victime pe raza localității Vicovu de Jos, marți, în jurul orei 11.30.

Un tânăr din Poiana Stampei a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini furate

Un tânăr din Poiana Stampei a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini furate. Acesta a fost reținut pentru...

Autoturism de teren răsturnat pe un drum de munte din Brodina. Șoferul a rămas blocat în interior FOTO

Autoturism de teren răsturnat pe un drum de munte din Brodina. Șoferul a rămas blocat în interior.

Șoferiță prinsă băută la volan, în Vicovu de Sus

Șoferiță prinsă băută la volan, în Vicovu de Sus. O femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna...

Opt focare de Covid 19 sunt active în județul Suceava

Prefectura Suceava a anunțat luni, 19 octombrie, că în județul nostru sunt active opt focare de Covid 19.